Lokasi

Kawasan Liputan Aircond Servis

Seri Kembangan

Seri Kembangan adalah sebuah kawasan perumahan yang terletak di Selangor, Malaysia. Kawasan ini terkenal sebagai pusat perniagaan dan perindustrian yang berkembang pesat dengan banyak kemudahan yang disediakan untuk penduduk setempat.

Di Seri Kembangan, terdapat banyak perniagaan kecil dan menengah yang menjual produk-produk tempatan seperti restoran, kedai-kedai runcit, dan pasaraya. Terdapat juga banyak kemudahan perkhidmatan seperti bank, hospital dan stesen minyak yang boleh digunakan oleh penduduk setempat. Kawasan ini juga mempunyai beberapa kilang dan pusat perindustrian yang menyediakan peluang pekerjaan bagi penduduk setempat.

Kawasan ini mempunyai akses mudah ke kawasan utama di Selangor dan Kuala Lumpur melalui rangkaian jalan raya utama seperti Lebuhraya Shah Alam (KESAS), Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP) dan Lebuhraya Utara-Selatan. Terdapat juga banyak kemudahan pengangkutan awam seperti stesen LRT dan bas yang boleh digunakan oleh penduduk setempat.

Bagi mereka yang mencari hiburan dan rekreasi, Seri Kembangan mempunyai banyak tarikan seperti taman-taman rekreasi, lapangan golf, pusat beli-belah dan taman tema. Selain itu, terdapat juga banyak tempat makan dan kedai-kedai runcit yang menjual produk-produk tradisional dan tempatan yang menarik.

Kesimpulannya, Seri Kembangan adalah sebuah kawasan perumahan yang menawarkan banyak kemudahan perniagaan dan perindustrian untuk penduduk setempat. Kawasan ini mempunyai pelbagai jenis perniagaan dan aktiviti yang boleh dinikmati oleh penduduk setempat. Terdapat banyak tarikan hiburan dan rekreasi yang boleh dinikmati oleh penduduk setempat dan pengunjung. Oleh itu, Seri Kembangan adalah destinasi yang ideal bagi mereka yang mencari suasana kehidupan yang berkembang pesat di Selangor. Untuk Servis Aircon di Seri Kembangan, sila hubungi kita.

Kenapa pilih kami?

Pembaikan dalam Sehari

Anda sentiasa boleh bergantung kepada kami untuk menyediakan perkhidmatan yang hebat kerana juruteknik kami diiktiraf sepenuhnya.

100% Selesaikan semua masalah aircond anda

Dengan pengalaman selama 25 tahun dalam menservis penghawa dingin, pengesanan kebocoran air dan baik pulih bahan kimia, ketua ketua teknikal kami adalah profesional berpengalaman dalam bidang itu.

Juruteknik Profesional

Yakinlah, juruteknik kami berpengalaman dengan masing-masing memiliki lebih 3 tahun kepakaran. Kami tidak pernah menghantar orang baru untuk memenuhi keperluan anda.

×