Lokasi

Kawasan Liputan Aircond Servis

Dengkil

Dengkil, Selangor merupakan kawasan yang sedang pesat membangun di sekitar Lembah Klang. Terletak di antara Sepang dan Cyberjaya, Dengkil menawarkan pelbagai peluang untuk meneroka dan menikmati kawasan yang berkembang pesat ini.

Untuk para penggemar makanan, Dengkil mempunyai pelbagai restoran dan gerai makanan yang menyajikan pelbagai hidangan tempatan yang lazat. Terdapat juga pasar malam yang diadakan setiap minggu, yang menawarkan pelbagai makanan dan produk tempatan.

Bagi mereka yang gemar membeli-belah, Dengkil mempunyai beberapa pusat membeli-belah yang terletak berhampiran seperti Mitsui Outlet Park KLIA Sepang, IOI City Mall Putrajaya dan Alamanda Shopping Centre. Selain itu, terdapat juga pasar raya dan kedai-kedai runcit tempatan yang menyediakan keperluan harian.

Bagi penggemar alam semula jadi, Dengkil mempunyai taman-taman yang indah seperti Taman Rekreasi Dengkil dan Taman Rimba Komuniti Dengkil yang menyediakan kemudahan rekreasi dan sukan. Taman Rimba Komuniti Dengkil juga mempunyai trek hutan yang sesuai untuk aktiviti trekking dan hiking.

Selain itu, Dengkil juga mempunyai beberapa taman perumahan yang indah dan eksklusif seperti Kota Warisan, Taman Sri Dengkil dan Taman Dahlia. Kawasan perumahan ini menawarkan suasana yang tenang dan damai untuk keluarga yang mencari tempat tinggal yang selesa.

Bagi mereka yang ingin menikmati tarikan utama negeri Selangor, Dengkil terletak berhampiran dengan banyak destinasi popular seperti Sepang International Circuit, Bandar Sunway dan Putrajaya. Dengkil juga mudah diakses melalui Lebuhraya KLIA dan ELITE, menjadikan ia tempat yang strategik untuk dilawati.

Jadi, jika anda mencari tempat untuk meneroka dan menikmati kawasan yang berkembang pesat di Selangor, Dengkil adalah tempat yang sempurna untuk dikunjungi. Dengkil menawarkan pelbagai peluang untuk membeli-belah, bersantai di taman-taman yang indah, serta menikmati hidangan tempatan yang lazat.

Untuk Servis Aircon di Dengkil, sila hubungi kita.

Kenapa pilih kami?

Pembaikan dalam Sehari

Anda sentiasa boleh bergantung kepada kami untuk menyediakan perkhidmatan yang hebat kerana juruteknik kami diiktiraf sepenuhnya.

100% Selesaikan semua masalah aircond anda

Dengan pengalaman selama 25 tahun dalam menservis penghawa dingin, pengesanan kebocoran air dan baik pulih bahan kimia, ketua ketua teknikal kami adalah profesional berpengalaman dalam bidang itu.

Juruteknik Profesional

Yakinlah, juruteknik kami berpengalaman dengan masing-masing memiliki lebih 3 tahun kepakaran. Kami tidak pernah menghantar orang baru untuk memenuhi keperluan anda.

×