Lokasi

Kawasan Liputan Aircond Servis

Kelana Jaya

Kelana Jaya merupakan kawasan perumahan yang terletak di Selangor, Malaysia. Kawasan ini dikenali sebagai pusat perniagaan yang sibuk dengan pelbagai jenis perniagaan dan aktiviti yang menarik.

Di Kelana Jaya, terdapat pelbagai jenis perniagaan seperti kedai-kedai runcit, pasaraya, restoran, dan pusat membeli-belah. Selain itu, terdapat juga banyak kilang dan syarikat-syarikat perindustrian yang menjadikan Kelana Jaya sebagai tapak utama operasi mereka.

Selain daripada itu, Kelana Jaya juga merupakan lokasi strategik untuk perniagaan kerana ia berdekatan dengan pelbagai pusat perniagaan utama di Selangor seperti Subang Jaya, Petaling Jaya, dan Kuala Lumpur. Kawasan ini juga mempunyai akses mudah ke pelbagai kawasan utama di Selangor melalui rangkaian jalan raya utama seperti Lebuhraya Damansara-Puchong dan Lebuhraya Persekutuan.

Bagi mereka yang mencari hiburan dan rekreasi, Kelana Jaya mempunyai pelbagai tarikan termasuk Paradigm Mall, Taman Bandaran Kelana Jaya, dan Stadium MBPJ. Selain itu, terdapat juga banyak pusat latihan sukan dan rekreasi yang boleh digunakan oleh penduduk setempat.

Kesimpulannya, Kelana Jaya adalah destinasi perniagaan yang serba serbi dengan pelbagai jenis perniagaan dan aktiviti yang menarik. Kawasan ini juga mempunyai akses mudah ke pelbagai kawasan utama di Selangor dan Kuala Lumpur. Selain itu, terdapat juga banyak tarikan hiburan dan rekreasi yang boleh dinikmati oleh penduduk setempat dan pengunjung. Oleh itu, Kelana Jaya adalah destinasi yang ideal bagi mereka yang mencari peluang perniagaan, hiburan, dan rekreasi di Selangor. Untuk Servis Aircon di Kelana Jaya, sila hubungi kita.

Kenapa pilih kami?

Pembaikan dalam Sehari

Anda sentiasa boleh bergantung kepada kami untuk menyediakan perkhidmatan yang hebat kerana juruteknik kami diiktiraf sepenuhnya.

100% Selesaikan semua masalah aircond anda

Dengan pengalaman selama 25 tahun dalam menservis penghawa dingin, pengesanan kebocoran air dan baik pulih bahan kimia, ketua ketua teknikal kami adalah profesional berpengalaman dalam bidang itu.

Juruteknik Profesional

Yakinlah, juruteknik kami berpengalaman dengan masing-masing memiliki lebih 3 tahun kepakaran. Kami tidak pernah menghantar orang baru untuk memenuhi keperluan anda.

×