Lokasi

Kawasan Liputan Aircond Servis

Kota Kemuning

Kota Kemuning adalah sebuah kawasan perumahan bertemakan tropika yang terletak di Selangor, Malaysia. Kawasan ini menawarkan suasana hijau dan segar yang mempunyai pelbagai jenis perniagaan dan aktiviti.

Di Kota Kemuning, terdapat banyak perniagaan kecil dan menengah yang menjual produk-produk tempatan seperti restoran, kedai-kedai runcit dan kedai-kedai serbaneka. Selain itu, terdapat juga banyak kemudahan perkhidmatan dan perniagaan lain seperti bank, hospital dan stesen minyak yang boleh digunakan oleh penduduk setempat.

Kawasan ini mempunyai akses mudah ke kawasan utama di Selangor dan Kuala Lumpur melalui rangkaian jalan raya utama seperti Lebuhraya Kesas dan Lebuhraya Shah Alam. Selain itu, terdapat juga banyak kemudahan pengangkutan awam seperti stesen LRT dan bas yang boleh digunakan oleh penduduk setempat.

Bagi mereka yang mencari hiburan dan rekreasi, Kota Kemuning mempunyai banyak tarikan seperti taman-taman rekreasi, lapangan golf dan pusat beli-belah. Selain itu, terdapat juga banyak tempat makan dan kedai-kedai runcit yang menjual produk-produk tradisional dan tempatan yang menarik.

Kesimpulannya, Kota Kemuning adalah sebuah kawasan perumahan bertemakan tropika yang menawarkan suasana yang hijau dan segar. Kawasan ini mempunyai pelbagai jenis perniagaan dan aktiviti yang boleh dinikmati oleh penduduk setempat. Selain itu, terdapat banyak tarikan hiburan dan rekreasi yang boleh dinikmati oleh penduduk setempat dan pengunjung. Oleh itu, Kota Kemuning adalah destinasi yang ideal bagi mereka yang mencari suasana hijau dan peluang perniagaan yang menarik di Selangor. Untuk Servis Aircon di Kota Kemuning, sila hubungi kita.

Kenapa pilih kami?

Pembaikan dalam Sehari

Anda sentiasa boleh bergantung kepada kami untuk menyediakan perkhidmatan yang hebat kerana juruteknik kami diiktiraf sepenuhnya.

100% Selesaikan semua masalah aircond anda

Dengan pengalaman selama 25 tahun dalam menservis penghawa dingin, pengesanan kebocoran air dan baik pulih bahan kimia, ketua ketua teknikal kami adalah profesional berpengalaman dalam bidang itu.

Juruteknik Profesional

Yakinlah, juruteknik kami berpengalaman dengan masing-masing memiliki lebih 3 tahun kepakaran. Kami tidak pernah menghantar orang baru untuk memenuhi keperluan anda.

×