Lokasi

Kawasan Liputan Aircond Servis

Bandar Saujana Putra

Bandar Saujana Putra adalah sebuah kawasan perumahan yang terletak di daerah Kuala Langat, Selangor. Kawasan ini merupakan kawasan yang sedang pesat membangun dengan pelbagai aktiviti perniagaan dan rekreasi yang semakin berkembang.

Terdapat banyak kedai-kedai yang beroperasi di kawasan ini, termasuklah restoran, klinik, pasaraya, dan banyak lagi. Terdapat juga beberapa taman permainan awam di sekitar kawasan ini yang sesuai untuk aktiviti riadah bersama keluarga.

Selain itu, kawasan Bandar Saujana Putra juga dikelilingi oleh beberapa taman perumahan dan kawasan perindustrian. Terdapat beberapa kawasan perindustrian yang terletak berdekatan dengan kawasan ini, seperti Kawasan Perindustrian Kampung Jenderam, Kawasan Perindustrian Bandar Baru Salak Tinggi, dan lain-lain. Kawasan perindustrian ini menyediakan peluang pekerjaan bagi penduduk setempat.

Kawasan Bandar Saujana Putra juga terletak berhampiran dengan beberapa tempat pelancongan popular seperti Taman Botani Negara Shah Alam, Taman Warisan Pertanian dan Air Terjun Bukit Saga. Kawasan ini juga terletak berdekatan dengan beberapa institusi pengajian tinggi seperti Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Tenaga Nasional (UNITEN).

Dengan kemudahan dan peluang yang tersedia di kawasan Bandar Saujana Putra, ianya semakin menjadi pilihan yang popular untuk membeli rumah dan menetap di sini. Terdapat juga beberapa projek perumahan baharu yang sedang dalam pembinaan, menjanjikan lagi banyak kemudahan dan peluang untuk penduduk di masa akan datang. Untuk Servis Aircon di Bandar Saujana Putra, sila hubungi kita.

Kenapa pilih kami?

Pembaikan dalam Sehari

Anda sentiasa boleh bergantung kepada kami untuk menyediakan perkhidmatan yang hebat kerana juruteknik kami diiktiraf sepenuhnya.

100% Selesaikan semua masalah aircond anda

Dengan pengalaman selama 25 tahun dalam menservis penghawa dingin, pengesanan kebocoran air dan baik pulih bahan kimia, ketua ketua teknikal kami adalah profesional berpengalaman dalam bidang itu.

Juruteknik Profesional

Yakinlah, juruteknik kami berpengalaman dengan masing-masing memiliki lebih 3 tahun kepakaran. Kami tidak pernah menghantar orang baru untuk memenuhi keperluan anda.

×